Як зсередини виглядає ТРЦ "Аврора" після попадання ворожої ракети

Як зсередини виглядає ТРЦ "Аврора" після влучення ворожої ракети. || Фото: zoda.gov.ua

25 травня українські Сили ППО збили ворожу крилату ракету над будинком торгово-розважального центру " Аврора ". Дивіться, як зараз зсередини виглядає ТРЦ.

Як повідомили у пресслужбі Запорізької ОВА, зараз будівля ТРЦ перебуває в аварійному стані.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова ЗОВА Олександр Старух разом із директором ТОВ "Аврора Девелопмент" Валентином Сотниковим пройшлися будівлею ТРЦ. Точних сум збитків поки що не називають. Але впевнені, що "Аврора" відновить свою роботу.

За словами Олександра Старуха, зараз головне – забезпечити безпеку оточуючих, оскільки будівля перебуває в аварійному стані. Більшість збитків за відновлення "Аврори" має компенсувати країна-агресор.

Нагадаємо, що вранці 25 травня російські військові запустили по Запоріжжю чотири крилаті ракети, одну з яких збило ППО над ТРЦ "Аврора". У ТРЦ через ракетний удар виникла пожежа, було знищено четвертий поверх і частково третій. Багато торгових точок на проспекті Соборному, які знаходилися біля торгово-розважального комплексу, постраждали через ударну хвилю. У салонах краси та магазинах повилітали вікна та пошкодилися двері та захисні ролети.

Водночас, у Міноборони Росії запевняли, що ліквідували цехи "Мотор Січі", які нібито випускали комплектуючі для військової авіації.

- Високоточними ракетами великої дальності повітряного та морського базування у місті Запоріжжі знищено виробничі цехи заводу "Мотор Січ", які випускали авіаційні двигуни для бойової авіації повітряних сил України, у тому числі безпілотних літальних апаратів, - заявили в Міноборони РФ.

Последние новости