"Його замочили": подробиці спроби вбивства співробітника Запорізької АЕС

"Його замочили": подробиці спроби вбивства співробітника Запорізької АЕС. || Фото: apostrophe.ua

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило перехоплення розмов окупантів, які розкрили деталі злочину проти персоналу Запорізької АЕС у захопленому Енергодарі. Йдеться про замах на життя Сергія Швеця – працівника енергоремонтного підрозділу атомної електростанції.

Співробітники карального загону окупантів спочатку з'ясовують особисті дані Швеця. Потім наказують знайти його на робочому місці. Коли з'ясовується, що він залишив станцію після закінчення зміни, відправляють групу на місце проживання. Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Останній дзвінок був від російського військового із позивним "Ловцем". Окупант звітує, що вони знайшли українця за домашньою адресою: "Адреса відпрацювали. У нього автомат, він чинив опір. Його "замочили". Він ще живий, але не виживе. У нього кілька кульових поранень".

Нагадаємо, що 24 травня ворожі загарбники розстріляли Сергія Швеця у його квартирі. Ті поранення, які отримав співробітник Запорізької АЕС, зазвичай вважаються несумісними з життям.

Після цього окупанти у своїх Телеграм-каналах відзвітували, що своїми діями нібито "ліквідували терориста, який винний у замаху на вбивство Андрія Шевчика" – колаборанта та самопроголошеного мера.

Уточнимо, що колаборант Андрій Шевчик постраждав під час вибуху в під'їзді, коли заходив до себе додому.

Мер Енергодару Дмитро Орлов повідомив, що поранений залишився живим, хоч і перебуває у дуже тяжкому стані. Чоловік переніс 10-годинну операцію. Деталі такого вчинку залишаються невідомими.

Последние новости