Як у Запоріжжі працюватимуть світлофори при вечірніх вимкненнях світла

Як у Запоріжжі працюватимуть світлофори при вечірніх вимкненнях світла.

Як у Запоріжжі працюватимуть світлофори при вечірніх вимкненнях світла. Фото: pixabay.com

Транспорт та інфраструктура
23 липня 14:31

У Запоріжжі щовечора о 21:00 вимикається не тільки вуличне освітлення, а й світлофори. Стало відомо, як вони працюватимуть при вечірніх вимкненнях.

Як розповів директор комунального підприємства "Запоріжміськсвітло" Олександр Авдієнко, на 24 світлофори, які розміщені на вулицях Запоріжжя, планують встановити сонячні панелі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Авдієнко зазначив, що місця розташування сонячних панелей буде узгоджено з Національною поліцією. Роботи будуть виконані коштом міського бюджета.

За його словами, це дозволить не тільки забезпечити безпеку водіїв та пішоходів, але й зменшити тривалість вимкнення електроенергії для побутових споживачів.

Нагадаємо, в Запоріжжі більше не вмикатимуть вуличне освітлення. Завдяки цьому планують заощадити електроенергію для житлових будинків. 

Щоб розподіл навантаження від застосування графіку погодинних відключень (ГПВ) на побутових споживачів був справедливішим, у Запоріжжі ще низку будинків перепідключили від однієї з ліній живлення критичної інфраструктури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах