У Запоріжжі подовжать популярний автобусний маршрут

У Запоріжжі подовжать популярний автобусний маршрут.

У Запоріжжі подовжать популярний автобусний маршрут. Фото: impulsonegocios.com

Транспорт та інфраструктура
21 травня 12:41

У Запоріжжі подовжать популярний автобусний маршрут, який з'єднуватиме Піденний мікрорайон із Дніпровським районом.

Так, мова йде про автобусний маршрут №84 із сполученням "вулиця Товариська – вокзал Запоріжжя -1". Тепер на прохання місцевих жителів його подовжать до зупинки громадського транспорту "вулиця Володимира Українця" (колишня вулиця Новокузнецька). Відповідне рішення прийняли на засіданні міськвиконкому, повідомляє пресслужбі Запорізької міськради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканці Південного мікрорайону надіслали листа до управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради з проханням подовжити маршрут.

Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку звернулось до автотранспортного підприємства, яке обслуговує маршрут №84. Перевізник висловив згоду з такою пропозицією.

Нагадаємо, що в Запоріжжі на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення розірвати договір із перевізником, який неодноразово порушував умови. Йдеться про підприємство, яке обслуговує маршрут № 54.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах