У Запоріжжі призупинено роботу деяких автобусних маршрутів (схема)

У Запоріжжі призупинено роботу деяких автобусних маршрутів.

У Запоріжжі призупинено роботу деяких автобусних маршрутів. Фото: stransphoto.org

Транспорт та інфраструктура
02 квiтня 11:32

Від сьогодні, 2 квітня, у Запоріжжі тимчасово припинять роботу автобусні маршрути, які з’єднували Хортицький район і лівий берег.

Так, у міській раді Запоріжжя повідомлии, про зміни у русі маршрутів № 87 "проспект Металургів-Аптека (вулиця Рубана)" та № 55 "вулиця Рубана-вокзал Запоріжжя-1".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Причиною припинення роботи маршрутів стало те, що підприємство ТДВ "Автопарк" перестало здійснювати обслуговування за цими автобусними маршрутами. Пперевезення пасажирів за цими маршрутами тимчасово не здійснюватимуться.

Також рух автобусного маршруту № 56 "Комбінат "Запоріжсталь" - Центральна прохідна" подовжено від зупинки "Центральна прохідна" через  проспект Моторобудівників, вулицю Червону, вулицю Залізничну, вулицю Троїцьку, вулицю Гоголя, вулицю Дніпровську до кінцевої зупинки "майдан Волі" та в зворотному напрямку.

В Запорожье приостановлена работа некоторых автобусных маршрутовВ Запорожье приостановлена работа некоторых автобусных маршрутов

Нагадаємо, що по 7 квітня буде тимчасово призупинено роботу трамвайних маршрутів № 10, 12, 14, 15. Більш детально про це ми писали тут.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах