Із Запоріжжя запустили додатковий поїзд: ціни на білети

Із Запоріжжя запустили додатковий поїзд: ціни

Із Запоріжжя запустили додатковий поїзд: ціни - фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Транспорт та інфраструктура
10 жовтня 2022 12:31

У зв'язку з моторошними обстрілами Запоріжжя дуже зросла кількість охочих виїхати з міста. Квитки на поїзди розлітаються дуже швидко. Укрзалізниця призначила додатковий потяг із Запоріжжя та додала ще 10 вагонів на інший.

Як повідомили у прес-службі УЗ, додатковий поїзд призначається №272 Запоріжжя – Київ.

Із Запоріжжя запустили додатковий поїзд: ціни на білети фото 1Із Запоріжжя запустили додатковий поїзд: ціни на білети фото 1

Виїзд із Запоріжжя – о 20:40. Прибуття до Києва – о 10.42. Квиток у вагон "люкс" – 769,27 гривень, купе – 342,13 гривень, плацкарт – 215,98 гривень.

Також в Укрзалізниці повідомили, що додали 10 вагонів на потяги №750 Запоріжжя – Київ – Івано-Франківськ.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 10 жовтня, російські військові знову атакували ракетами Запоріжжя. В одній із багатоповерхівок повністю зруйновано всі поверхи, від п'ятого до першого. За попередньою інформацією голови Запорізької ОВ Олександра Старуха, внаслідок ракетної атаки в центрі Запоріжжя знову зруйновано багатоповерховий житловий будинок. Є постраждалі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах