Блокорізка для подрібнення заморожених харчових блоків виробництва Rozfood

Техно
08 жовтня 15:14

Сировина для м’ясних напівфабрикатів, ковбас, дитячого харчування, паштетів, сардельок та інших виробів зазвичай зберігається у замороженому стані. Використовувати її неможливо, а чекати, поки блок розморозиться — довго.

Блокорізка для подрібнення заморожених харчових блоків виробництва Rozfood - фотоБлокорізка для подрібнення заморожених харчових блоків виробництва Rozfood - фото

Переваги блокорізки Rozfood

Для розв’язання проблеми вітчизняна компанія Rozfood пропонує придбати блокорізку або, як її ще називають, подрібнювач заморожених блоків https://rozfood.net/p/meat-block-flacker/. В неї можна завантажувати блоки м’яса, сиру, шоколаду чи вершкового масла, що мають температуру до – 18 оС, вона їх подрібнить на шматочки вагою не більше 200 г. Переваги блокорізки:

  • Значна потужність і, як наслідок, висока продуктивність.
  • Проста й міцна конструкція забезпечує надійну роботу.
  • Зручне розвантаження шматочків та їх подальше транспортування.
  • Багато уваги приділено безпеці людини, що працює з машиною.
  • Легке керування, спеціальна підготовка оператора не потрібна.

І це ще не все. Rozfood — українська компанія, яка вийшла на міжнародний рівень не тільки за сертифікацією управління та виробничих процесів, а ще й за якістю продукції. За відгуками споживачів, добротне обладнання, зібране в її цехах, справедливо знаходиться на європейському рівні завдяки використанню імпортних комплектуючих і матеріалів. З іншого боку, машини Rozfood дешевше закордонних зразків — це також стосується запчастин та витрат на обслуговування. Висока ремонтопридатність і жодних проблем із сервісом забезпечують додаткову економію упродовж всього робочого терміну.

Будова та принцип дії подрібнювача заморожених блоків

Робочий механізм подрібнювача — вал із ножовими різаками. Його приводить у дію потужний двигун через пасову передачу з можливістю регулювання сили натягу. В передній частині розташований люк для проведення обслуговування, зокрема заміни ножів чи миття деталей. Лоток для збору шматків — на коліщатах, його підкочують спереду. Крізь технологічні віконця видно, як він заповнюється.

Мотор закритий кожухом. Міцний сталевий корпус має регульовані підніжки. Пульт керування розташований у силовій шафі. Щоб не було ефекту відбою, застосований притискний пристрій, а заслінка автоматично закриває приймальне вікно. Датчики положення знеструмлять обладнання, коли відкритий люк.

Заморожені блоки кладуть один за одним у приймальний люк, що розташований у задній частині машини. Подрібнені шматки падають у китаянку, який після заповнення та вимкнення обладнання можна викотити назовні. 

Технічні характеристики блокорізки Rozfood

Блокорізка Rozfood має такі технічні характеристики:

  1. Продуктивність по загальній вазі блоків, кг/год: 4000.
  2. Номінальна потужність, кВт: до 15.
  3. Максимальна вага кожного з подрібнених шматків, кг: 0,2.
  4. Температура заморожених блоків, оС: від -3 до -18.
  5. Габаритні розміри машини (Д х Ш х В), мм: 1400х1130х1680.
  6. Вага обладнання, кг: 750.

Подрібнювач заморожених блоків обслуговує один оператор. Як ЗІЗ рекомендуються тканинні рукавички.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах