Україна - Бельгія: коли та де дивитися футбольний матч, прогнози букмекерів

Україна - Бельгія: коли та де дивитися футбольний матч, прогнози букмекерів.

Україна - Бельгія: коли та де дивитися футбольний матч, прогнози букмекерів. Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Спорт
26 червня 17:51

Сьогодні, 26 червня, відбудеться дуже важливий матч в рамках Євро-2024 – Україна–Бельгія.  У цьому матеріалі розкажемо, де можна буде подивитися поєдинок і скільки це коштуватиме.

Матч відбудеться в 19:00 у 26 червня у Штутгарті. Наживо його покажуть Megogo та регіональні телеканали "Суспільного" у мережі T2. Еспресо проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Полтава" тощо).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Як дізнався Vgorode, подивитися можна буде тільки з підпискою. Найдешевший варіант подивитися матчі Євро-2024 на MEGOGO – 5,58 доларів (це біля 230 гривень). 

Щодо прогнозів букмекерів, то вони ввжають фаворитами бельгійців. На їхню перемогу пропонують коефіцієнт 1,67, на нічию дають 4,05, виграш українців - 5,40. 

Нагадаємо, це дуже важливий матч. У плей-оф Євро-2024 автоматично проходять ті, хто зайняв перше та друге місце кожної групи, а також чотири з шести найкращих збірних, які посядуть треті місця (це вже з усіх груп). Тож, щоб Україна точно пройшла далі треба посісти перше або друге місце в групі, а це можливо якщо наша збірна переможе Бельгію. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах