Євро-2024: де сьогодні дивитися футбольний матч Словаччина – Україна

Євро-2024: де сьогодні дивитися футбольний матч Словаччина – Україна.

Євро-2024: де сьогодні дивитися футбольний матч Словаччина – Україна. Фото: sport-express.ua

Спорт
21 червня 11:45

Сьогодні, 21 червня, збірна Україна зіграє проти збірної Словаччини у футбольному матчі в рамках Євро-2024. У цьому матеріалі розкажемо, де можна буде подивитися поєдинок і скільки це коштуватиме. А також розкажемо, чому цей матч для України важливий.

Зазначимо, що матч Словаччина – Україна відбудеться 21 червня в Дюссельдорфі о 16:00. 

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Полтава" тощо).

У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO. Як дізнався Vgorode, подивитися можна буде тільки з підпискою. Найдешевший варіант подивитися матчі Євро-2024 на MEGOGO – 5,58 доларів (це біля 230 гривень).

Зазначимо, що у першому матчі в рамках Євро-2024 Україна розгромно програла Румунї з рахунком 0:3. А от Словаччина (наш сьогоднішній противник в матчі) – перемогла Бельгію з рахунком 1:0.

Якщо Збірна України програє в сьогоднішньому матчі, то скоріш за все вже не вийде з групового етапу Євро-2024. Важко буде пройти далі і якщо буде нічия, адже тоді в наступному матчі з Бельгією потрібна буде 100-відсоткова перемога, а це складно. Тож у сьогоднішньому поєдинку Словаччина-Україна нашій збірній точно потрібна перемога. 

Нагадаємо, раніше ми писали розклад Євро-2024.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах