Українська тенісистка Даяна Ястремська виграла у третьої ракетки світу

Українська тенісистка Даяна Ястремська обіграла третю ракетку світу.

Українська тенісистка Даяна Ястремська обіграла третю ракетку світу. Фото: btu.org.ua

Спорт
17 лютого 2022 16:00

У другому раунді турніру WTA 500 у Дубаї українська тенісистка Даяна Ястремська сенсаційно перемогла третю ракетку світу Барбору Крейчикову.

Даяна Ястремська лідирувала в обох сетах. Матч тривав 1 годину 32 хвилини. Українка двічі подала навиліт, припустилася двох подвійних помилок і реалізувала 2 з 2 брейк-поінтів. Її опонентка 4 рази подала навиліт, пробила 5 подвійних та реалізувала 1 з 5 брейк-поінтів.

У другій партії Даяна Ястремська вела із рахунком 5:3, але не змогла подати на матч. Натомість на тай-брейку українська тенісистка виконала чотири фінали.

Рахунок матчу: Даяна Ястремська - Барбора Крейчикова 6:3, 7:6.

За підсумками поєдинку українка вийшла до чвертьфіналу WTA 500, де зіграє з переможницею матчу Маркета Вондроушова (Чехія) – Варвара Грачова (Росія).

До речі, 2019-го Даяна Ястремська на турнірі в Ухані виграла у Кароліни Плішкової, яка на той момент була другою ракеткою світу.

Раніше Vgorode повідомляв, що українка Юлія Левченко виграла "срібло" зі стрибків у висоту на міжнародному турнірі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах