Запорізький волонтер показав "дорогу життя", якою возить людям продуктами

Запорізький волонтер показав "дорогу життя", якою возить людям продуктами

Запорізький волонтер показав "дорогу життя", якою возить людям продуктами - фото: instagram.com/beluga_aleksander/

Події
15 серпня 2022 19:09

Запорізький волонтер Олександр Белюга показав у якому стані дорога, якою доводиться їздити до людей на лінію розмежування. Йдеться про "дорогу життя" із Запоріжжя до Василівки.

Так, Олександр розповів, що нещодавно їздив у село Кам'янське, яке перебуває під обстрілами і дуже потребує допомоги. Вантажівка доїхала до села та волонтери роздали людям 240 продуктових наборів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що дорога до села на лінії розмежування дуже тяжка. І не лише через обстріли. Після підриву моста їхати доводиться ґрунтовою дорогою. Важка вантажівка з цим справляється важко. Під час дощів дорогу взагалі розмиває та проїхати неможливо.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олександр Белюга (@beluga_aleksander)

Уточнимо, що Олександр Белюга – це волонтер World Central Kitchen та UABeluga. Організації допомагають тимчасовим переселенцям у Запоріжжі, годують їх обідами у кафе "Белуга", видають продуктові набори. Докладніше про те, хто і де може отримати продукти, ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах