З окупованої території Запорізької області вивезли 300 дітей та не повертають батькам

З окупованої території Запорізької області вивезли 300 дітей та не повертають батькам -

З окупованої території Запорізької області вивезли 300 дітей та не повертають батькам - Фото: dunicef.org

Події
28 жовтня 2022 11:22

Ми вже писали, що батькам на окупованій території Запорізької області не повернули дітей після "канікул" у Краснодарському краї РФ. Стало відомо, що таких дітей понад 300.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров проекту "Новини Приазов'я", дітей вивезли з Енергодару, Кам'янки, Водяного під виглядом "канікул" у Краснодарському краї. Повернути їх обіцяли за тиждень, але в результаті діти так і залишилися невідомо де. Цього тижня окупаційна влада сказала, що поки що дітей не повернуть, і зажадала від батьків для них зимових речей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Федорова, вивезли дітей із дозволу батьків, адже ті пообіцяли, що це лише тиждень. Здебільшого батьки погодилися, але тепер намагаються виїхати до Краснодарського краю чи Криму, щоб шукати своїх дітей.

Наступного тижня канікули розпочинаються у мелітопольських школах, тому також "на відпочинок" можуть забрати й інших дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах