У Василівці окупанти продовжують утримувати три тисячі людей на блокпосту

У Василівці окупанти продовжують утримувати в штучній черзі 3 тисячі людей, які намагаються виїхати з окупованих територій.

У Василівці окупанти продовжують утримувати в штучній черзі 3 тисячі людей, які намагаються виїхати з окупованих територій. Ілюстративне фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
15 жовтня 2022 16:14

Мешканці тимчасово окупованих територій не можуть виїхати на підконтрольні Україні території через Василівку. Чергу на виїзд очікують кілька тисяч цивільних людей.

За інформацією мера Мелітополя Івана Федорова, за два з половиною тижні загарбники пропустили на підконтрольні Україні території лише дві сотні авто. Наразі чергу на виїзд продовжують очікувати 3 тисячі людей з Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Люди у відчаї, днями і ночами в машинах, на холоді, без нормальної їжі, з дітьми, старенькими батьками просто втомились чекати і розвертаються до окупованого дому, – зазначив Іван Федоров. 

Варто зазначити, що Василівка є єдиним пунктом проїзду мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей на підконтрольну Україні територію.

Раніше ми писали, що російські окупанти навмисне створюють перепони для безперешкодного перетину їхніх блокпостів. У Василівці утворилася величезна черга з автомобілів, які бажають виїхати на підконтрольну Україні території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах