В Україні запустили чат-бот для пошуку людей, з якими зник зв'язок під час війни

В Україні запустили чат-бот для пошуку людей, з якими зник зв'язок під час війни

В Україні запустили чат-бот для пошуку людей, з якими зник зв'язок під час війни - фото freepik.com

Події
05 квiтня 2022 15:27

В Україні запрацював чат-бот "Знайди рідних", завдяки якому можна знайти близьких, з якими втрачено зв'язок через війну.

Сервіс дозволить знайти друзів та рідних, навіть якщо вони за кордоном. Все безпечно – інформацію про людину передають лише після згоди розшукуваного. Щоб скористуватися чат-ботом "Знайди рідних" – перейдіть за посиланням.

Чат-бот працює так: людина реєструється в сервісі (персональні дані будуть захищені), вказує дані розшукуваного, а потім чекає на неї інформацію. Детальну інструкцію можна переглянути у відео:

Зазначимо, що чат-бот створено у взаємодії з ГО "Міжнародна асоціація кібербезпеки", "Центром Методик та Координації Криптографічного розвитку", міжнародного жіночого руху "За сімейні цінності" та за підтримки Уповноваженого Президента України з волонтерської діяльності.

Нагадаємо, що в Україні створили Telegram-бот для ідентифікації російських убивць та мародерів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах