Україна не відключатиме мобільних операторів на тимчасово окупованих територіях

Україна не відключатиме мобільних операторів на тимчасово окупованих територіях - фото

Україна не відключатиме мобільних операторів на тимчасово окупованих територіях - фото

Події
05 червня 2022 16:30

На Запоріжжі поширюють фейки, нібито Україна вирішила відключати українських мобільних операторів на тимчасово окупованих територіях. Такій інформації вірити не можна.

Так, людям почали надходити смс-повідомлення, що рішення про відключення мобільних операторів нібито ухвалила РНБО. Для правдоподібності наприкінці повідомлення написали навіть "Слава Україні", а контакт названий "Ukraine@". Але дані повідомлення – фейк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у міськраді Бердянська, Україна не відключатиме мобільних операторів на тимчасово-окупованих територіях. Людей просять не реагувати на дезінформацію, яка розповсюджується окупантами. Рішень щодо відключення операторів немає і не буде. Навпаки, з роботи навмисне блокують окупанти, щоб перевести мешканців на контрольованих мобільних операторів.

Ось такі повідомлення приходять людям - фото із соцмережОсь такі повідомлення приходять людям - фото із соцмереж

Нагадаємо, сьогодні вночі, з 5 на 6 червня, у Запоріжжі може бути "голосно", але через погоду. Синоптики прогнозують грозу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах