У Запоріжжі знову буде комендантська година більше доби

У Запоріжжі знову буде комендантська година більша за добу

У Запоріжжі знову буде комендантська година більша за добу - фото freepik.com

Події
24 березня 2022 20:05

У Запоріжжі цими вихідними знову буде тривала комендантська година. Із будинку не можна буде виходити з 20:00 суботи (26 березня) до 05:00 понеділка (28 березня).

Про це повідомив голова ЗОВА Олександр Старух.

Він попросив керівників підприємств, які належать до критичної інфраструктури, своєчасно подати заявки на оформлення перепусток.

Уточнимо, що в комендантську годину виходити з дому можна лише, якщо є перепустка. З собакою можна гуляти біля під'їзду, недовго та з паспортом.

Нагадаємо, минулої тривалої комендантської години екіпаж під час патрулювання міста помітив автомобіль, що їхав назустріч. Він вимагає водія зупинитися, але той різко розвернувся і машина почала прискорюватися. Тоді правоохоронці подали звукові та світлові сигнали, проте водій не відреагував та продовжив рух. Представник Територіальної оборони зробив кілька попереджувальних пострілів у повітря з автомата АК-74 і лише потім – кілька пострілів у бік автомобіля, щоб його зупинити.

В результаті потрапив у багажне відділення автомобіля, де перебували 2 особи. Один з них отримав вогнепальне поранення правої половини грудної клітки і був госпіталізований до лікарні, а інший отримав поранення в ділянку поперекової області і помер у кареті швидкої допомоги. Водій автомобіля не постраждав. Було розпочато кримінальне провадження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах