У Запоріжжі почали продавати марки "Русский воєнний корабель… Всьо": де купити і скільки коштує

У Запоріжжі почали продавати марки "Русський воєнний корабель… Всьо": де купити і скільки коштує

У Запоріжжі почали продавати марки "Русський воєнний корабель… Всьо": де купити і скільки коштує - фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
23 травня 2022 18:02

Сьогодні, 23 травня, у Запоріжжі стартував продаж нових марок "Русський воєнний корабель… Всьо". Їх уже можна купити всім охочим – правда, доведеться постояти у черзі, бо охочих багато.

Продаж відкрився по всій Україні о 14:00. Як повідомили в "Укрпошті", марки завезли до 1500 відділень по всій країні до рівня райцентрів. У селах поки що немає, але вони будуть пізніше.

Купити марки можна у будь-якому міському відділенні "Укрпошти" чи райцентрі. Тільки є ліміт – одна людина може купити не більше, ніж 2 аркуші, 5 конвертів та 1 листівку.

Як розповіли у Запорізькій обласній військовій адміністрації, марки будуть у продажу у двох номіналах:

  • "Русський воєнний корабель... ВСЬО! Смерть ворогам!" F для відправок по Україні;
  • "Російський воєнний корабель... ВСЬО! Слава нації!" W для міжнародних відправлень.

Ціна одного листа (3 марки та 3 купони) – 69 гривень та 4,5 долара відповідно.

Відзначимо, що відкрив старт продажів марок у Запоріжжі сьогодні голова ЗОВА Олександр Старух. Він символічно погасив марку та конверт із нею у головному відділенні у Запоріжжі – на площі Фестивальній. Після цього за маркою вишикувалася величезна черга охочих.

У Запоріжжі почали продавати марки "Русський воєнний корабель… Всьо": де купити і скільки коштуєУ Запоріжжі почали продавати марки "Русський воєнний корабель… Всьо": де купити і скільки коштує - фото: t.me/zoda_gov_ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах