У Токмаку окупанти збираються проводити "референдум": ситуацію прокоментували у ЗОВА

У Токмаку окупанти збираються проводити "референдум": що кажуть у ЗОВА

У Токмаку окупанти збираються проводити "референдум": що кажуть у ЗОВА - фото twitter.com/UMN_ua

Події
03 квiтня 2022 11:09

Жителі окупованого Токмака розповідають, що рашисти мають намір провести "народний референдум" у понеділок, 4 квітня. На ситуацію відреагували у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

- Дивні якісь люди. У своїй країні за останні десятиліття жодного реального референдуму, жодних відкритих виборів, – сказав губернатор Олександр Старух.

За його словами, у нашій країні референдум можливий лише з ініціативи народу України. Орки до нашого народу не належать. Також в Україні не голосують із-під палиці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Пропонуємо їм самим провести хоч один реальний референдум у себе на росії. Можемо, до речі, допомогти організувати, – повідомив Старух.

Також глава ЗОВА звернувся до мешканців Токмака та інших тимчасово окупованих територій. Він повідомив, що влада знає, як важко їм зараз живеться під терором окупантів, знають про страждання – відсутність їжі, медикаментів, залякування та агресію окупантів.

- Йде війна, яку ми не розпочали. І кожен на своєму місці має виконувати свою справу. І кожен із нас – обов'язки громадянина. Пам'ятаємо, що наша валюта – гривня від часів Київської Русі-України. У нас не було і не буде своїх царів, ми обирали гетьманів та кошових уже 500 років тому. Наші люди розумні і в театрі абсурду не беруть участь! Ми не граємо у волю – ми нею живемо! – підсумував Старух.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах