Що робити, якщо не прийшли 6500 гривень від держави, оформлені у березні

Що робити, якщо не прийшли 6500, оформлені у березні

Що робити, якщо не прийшли 6500, оформлені у березні - фото: Vgorode.ua

Події
01 червня 2022 12:57

Ще не всі українці отримали 6500 гривень за програмою "єПідтримка", хоча заявку подавали ще у березні. Vgorode дізнався, чи ще чекати людям цих грошей і чи потрібно їм щось зробити додатково, щоб отримати обіцяну суму.

Як повідомили нам у Міністерстві економіки України, якщо в мобільному додатку "Дія" відображається статус "Заявку надіслано успішно", тоді дані вже передані до Мінекономіки для нарахування коштів. Найближчим часом гроші надійдуть на рахунки всіх отримувачів, які потрапили до Реєстру Програми "єПідтримка" у період з 26 по 31 березня.

Ось так виглядає успішно прийнята заявка –Ось так виглядає успішно прийнята заявка – фото: Vgorode.ua

Тим, хто подавав заявку з 7 по 25 березня, але гроші не отримав, рекомендують звернутися до банку, на карту якого мали прийти гроші, або до Мінцифри, щоб з'ясувати причинуне зарахування суми. Як розповіли нам у Міністерстві соціальної політики, дізнатися, чи потрапила людина до Реєстру одержувачів, можна звернувшись до Міністерства цифрової трансформації з відповідним запитом. У ньому потрібно вказати повне ПІБ, а також реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Якщо людина отримала відмову в подачі заявки або не встигла подати її до 31 березня, то допомогти їй у рамках програми "єПідтримка" вже не зможуть. Однак такі українці можуть отримати допомогу за іншими програмами – їх список можна переглянути на офіційному сайті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах