Путін підписав новий указ про підготовку до мобілізації

Путін підписав новий указ щодо підготовки до мобілізації

Путін підписав новий указ щодо підготовки до мобілізації - фото: conclusion.com.ar

Події
03 липня 2022 14:44

У Росії було підписано новий указ президента про підготовку до мобілізації.

Як повідомив радник міністра МВС Вадим Денисенко в ефірі телеканалу "Еспресо", йдеться про мобілізацію технічну – тобто заводів, підприємств. Але не виключається і можливість мобілізації людей.

За словами Денисенка, вибухи в Білгороді можуть бути провокацією з боку РФ, щоб показати, що "знищують мирних росіян". Але росіяни не мають бажання йти до армії та воювати. Як сказав радник міністра МВС, населення РФ хоче дивитися війну по телевізору, а не воювати.

- Прихована мобілізація показує, що вони не мають черг у військкоматах і немає можливостей набирати багато людей. Інформаційний простір РФ зачищено на 90%. Кремлю треба качати ситуацію, щоб люди погодилися на мобілізацію. Вибухи у Білгороді можуть стати російською провокацією. Путін побоюється подібних провокацій біля Росії. Вони не будуть підривати багатоповерхові будинки, і особливо це не робитиметься у Москві та Санкт-Петербурзі. Це робиться виключно у прикордонних регіонах, – сказав Денисенко.

Нагадаємо, сьогодні міноборони РФ знову звинуватило Україну в обстрілі житлових кварталів Білгорода та Курська. Мовляв, удари завдавали ракети "Точка-У" з касетними боєприпасами та безпілотниками Ту-143. Ось тільки перед цим російські ЗМІ опублікували частини ЗРК "Панцир", які знайдені на місцях нічних вибухів у Білгороді. Таку зброю має Росія, а в Україні її немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах