Окупанти знищують житлові будинки у Гуляйпільському районі

Окупанти знищують житлові будинки у Гуляйпільському районі

Окупанти знищують житлові будинки у Гуляйпільському районі - фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
17 червня 2022 12:34

Російські військові продовжують руйнувати будинки мирних людей у Гуляйпільському районі. Вчора окупанти знову обстрілювали житло.

Як розповіли у Запорізькій обласній військовій адміністрації, про обстріл учора до органів поліції надійшло кілька повідомлень. Правоохоронці зафіксували кілька зруйнованих будинків гуляйпільців. У них вибиті вікна та двері, пошкоджені дахи, посічені стіни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У багатьох місцевих жителів зруйновано двори та господарські будівлі на прибудинковій території. Є також повністю зруйновані будинки, тому що в них були прямі ракетні попадання.

Також окупанти потрапили по місцевій адміністрації, а ще по центру дитячої та юнацької творчості. Ці приміщення знаходяться поряд, тому від розриву ракетних снарядів вибуховою хвилею у них вилетіли вікна, пошкодилися фасади будівель, зруйновані огорожі.

Ще ворог завдав значних ударів по місцевому агрокомплексу. Там пошкоджено робочі приміщення, ангари, сільгосптехніку, згоріли ремонтні бокси разом із технікою для засіву полів.

За попередніми даними, внаслідок ворожого обстрілу до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості було доставлено кількох постраждалих мешканців райцентру.

Ворог завдав значних ударів по місцевому агрокомплексу -Ворог завдав значних ударів по місцевому агрокомплексу - фото: t.me/zoda_gov_ua
Окупанти обстріляли Гуляйпільський район -Окупанти обстріляли Гуляйпільський район - фото: t.me/zoda_gov_ua
Зруйновано будинки, агрокомплекс, адміністрацію -Зруйновано будинки, агрокомплекс, адміністрацію - фото: t.me/zoda_gov_ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах