Окупанти перейшли до оборони на Запорізькому напрямку

Окупанти перейшли до оборони на Запорізькому напрямі.

Окупанти перейшли до оборони на Запорізькому напрямі. Фото: dw.com

Події
25 червня 2022 10:32

Російські окупанти перейшли до оборони на території Запорізької області, що тимчасово контролюється ними.

Атакуючий потенціал ворога на кількох напрямках виснажений, дії окупантів набули характеру сковування підрозділів ЗСУ, про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- З метою сприяння діям угруповання на напрямі зосередження основних зусиль, окупанти намагаються на Авдіївському, Курахівському та Новопавлівському напрямках вести сковуючі дії та утримувати зайняті рубежі. На Запорізькому напрямі – ведуть оборону, – йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку ситуація за минулу добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує поліпшення тактичного становища і виявленні слабких місць у обороні наших військ.

У ніч на 24 червня ворожі війська обстріляли з РСЗВ передмістя – селища Балабине та Малокатеринівку, що за 15 кілометрів від Запоріжжя. Також під обстріл потрапили Гуляйполе та Новояковлівка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах