На Запорізькій АЕС зникли безвісти більше 10 працівників

На Запорізькій АЕС зникли безвісти більше 10 працівників - фото

На Запорізькій АЕС зникли безвісти більше 10 працівників - фото

Події
19 червня 2022 11:28

Окупанти влаштували полювання на шпигунів, яких шукають серед працівників Запорізької атомної електростанції.

За попередньою інформацією, 53-річного техніка з обслуговування Сергія Швеця окупанти розстріляли, бо підозрювали у передачі інформації оборонним силам України. Російський солдат із позивним "Ловець" у телефонному дзвінку, який перехопила українська розвідка, повідомив, що Швець "ще живий, але не виживе", повідомляє WSJ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також окупанти викрадали співробітника, відповідального за розвантаження пального. Колеги кажуть, що його не було більше тижня, а повернувшись, чоловік відмовлявся говорити. Є інформація, що окупанти викрадають деяких працівників підприємства та у наручниках ведуть на допити. За словами місцевих жителів, уже понад десяток зникли безвісти.

На Запорізькій АЕС зараз понад 500 російських військовослужбовців. Вони патрулюють завод з пістолетами та гранатами, що висять на поясах. Окупанти намагаються вирахувати серед 11-тисячного персоналу патризан. Дорікають тим, хто розмовляє українською, а не російською, перевіряють телефони.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах