На Запоріжжі мама з донькою залишилися без ніг через обстріл російських окупантів

На Запоріжжі мама з донькою залишилися без ніг через обстріл російських окупантів

На Запоріжжі мама з донькою залишилися без ніг через обстріл російських окупантів - фото: t.me/help7feshenko

Події
21 березня 2022 16:08

У Запоріжжі рятують маму із донькою, які потрапили під ворожі гради. Вони отримали страшні травми та обидві залишилися без однієї ноги.

Жінку звуть Софія Вікторівна – їй 42 роки. Дівчинку – Маша, їй 15 років. Про те, що сталося, розповіла сестра Марії. За її словами, крім ампутації ноги, у них ще множинні поранення уламками, переломи.

На Запоріжжі мама з донькою залишилися без ніг через обстріл російських окупантів -На Запоріжжі мама з донькою залишилися без ніг через обстріл російських окупантів - фото: t.me/help7feshenko

Мати перебуває на стаціонарному лікуванні у відділенні травматології Запорізької обласної лікарні. Дівчинка – у дитячій обласній.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

15-річна Маша перенесла кілька операцій. Її сестра розповідає, що кожна перев'язка відбувається під загальним наркозом, а це велике навантаження на такий молодий організм. У лопатці у неї стоїть дренаж для відсмоктування рідини. Машу постійно нудить, болить голова, не може їсти. Дівчинці потрібна пересадка шкіри в області плеча та лопатки. Моральний стан Машеньки коливається. З нею працював психолог. Наразі їй уже краще, вона будує плани на майбутнє.

Травми Марії –Травми Марії – фото: t.me/help7feshenko

Мама дівчинки – Софія – у стабільному стані. Вона під сильними знеболюючими. Операцію перенесли. Потрібна пересадка шкіри на другій нозі. Жінка потроху встає на милиці, але дуже тяжко через численні поранення і рвані рани на нозі. Моральний стан Софії непоганий, вона навіть жартує.

Травми Софії –Травми Софії – фото: t.me/help7feshenko

І мамі, і Машеньку чекає тривале лікування та відновлення. Якщо ви можете допомогти їм фінансово, нижче публікуємо реквізити:

  • МоноБанк: 4441114444271710
  • ПриватБанк: 5168755442149387
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах