На ЗАЕС продовжили "вихідні" для українського персоналу, але завезли із Росатому

На ЗАЕС продовжили "вихідні" для українського персоналу, але завезли із Росатому -

На ЗАЕС продовжили "вихідні" для українського персоналу, але завезли із Росатому - фото: t.me/energoatom_ua

Події
21 серпня 2022 13:36

Окупанти все ще не дозволяють заходити українському персоналу на ЗАЕС. Але на станцію знову привезли працівників Росатому.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки МО України, представники окупаційного керівництва ЗАЕС продовжили "короткострокові вихідні" для українського персоналу. Тепер це стосується й оперативних чергових.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Скільки триватимуть ці "вихідні" – невідомо. За даними ГУР, на станцію повернули частину представників "Росатому". Також на ЗАЕС залишається контингент окупаційних військ та безліч зброї, боєприпасів.

У розвідці повідомляють, що ці заходи можуть свідчити про те, що окупанти хочуть відключити станцію від українських електромереж та живлення – так зване "виведення в нуль". Але в такому разі станція на певний час залишиться без електроживлення. Тоді ж аварійне електропостачання відбуватиметься за рахунок дизельних підстанцій, а це створює потенційну небезпеку, оскільки збільшується ймовірність виникнення критичних ситуацій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах