Яка ситуація у Запорізькій області на 3 квітня

Яка ситуація у Запорізькій області на 3 квітня

Яка ситуація у Запорізькій області на 3 квітня - фото zoda.gov.ua

Події
03 квiтня 2022 12:11

Почалася 39-а доба війни росії проти України. Яка ситуація у Запорізькій області на 3 квітня 2022 року – розповіли у ЗОВА.

Рашисти продовжують обстрілювати мирні села та міста у Пологівському районі. Вони розміщують своє озброєння та техніку близько до житлової інфраструктури населених пунктів. Застосовують насильство до місцевих жителів, займаються мародерством та пограбуваннями.

Станом на вечір 2 квітня та ранок 3 квітня підрозділи Сил оборони Запорізького краю знищили 48 окупантів, 9 бойових броньованих машин. Поранили 21 військовослужбовця рф.

Рятувальники ДСНС підвезли технічну воду населення Гуляйполя. Піротехніки знешкодили 13 вибухонебезпечних предметів у Запорізькому районі.

В Оріхові окупанти знову обстріляли житлові будинки та цивільну інфраструктуру. Внаслідок влучення ворожих артилерійських снарядів почалися пожежі у двох господарських будівлях. Попередньо загиблих та постраждалих людей немає.

У Мелітополі окупанти здійснюють терористичні дії щодо цивільного населення. Вони розганяють людей, які приходили, щоб записатися до евакуаційної колони та виїхати до Запоріжжя.

У Запоріжжі поки що без змін. Готуємось до оборони.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах