Яка ситуація у Запорізькій області на 12 червня

Яка ситуація у Запорізькій області на 12 червня

Яка ситуація у Запорізькій області на 12 червня - фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького краю

Події
12 червня 2022 11:03

Розпочався 109-й день повномасштабного збройного вторгнення в Україну. Яка ситуація у Запорізькій області на 12 червня – розповіли у Силах оборони Запорізького краю.

Так, за останню добу ворог активних бойових дій не робив. Окупанти утримували раніше захоплені території, обстрілювали позиції наших військ, проводили ротацію особового складу. Крім того, противник удосконалив інженерне обладнання лінії оборони та проводив повітряну розвідку із застосуванням безпілотників в окремих районах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Силах оборони повідомляють, що основні сили та засоби загарбники продовжують зосереджувати в районі населених пунктів Василівка, Оріхів, Гуляйполе та Новосілка Донецької області. На інших рубежах – стримуючі дії.

Відомо, що окупанти завдали удару по цивільній інфраструктурі та будинках мирних людей у селищі Залізничне, місті Гуляйполі Пологівського району, селі Кам'янське Василівського району. Руйнування отримали близько 19 будинків (квартир) громадян та об'єктів інфраструктури.

Крім того, за добу зафіксували 21 обстріл позицій підрозділів наших військ у районі населених пунктів: Кам'янське, Залізничне, Новоданилівка, Оріхів, Ольговське, Староукраїнка, Темерівка, Водяне, Першотравневе.

По Кам'янському ворог завдав авіаційного удару двома Су-25.

Населені пункти Данилівка та Темерівка противник обстріляв із РСЗВ "Град", а Залізничне з РСЗВ "Смерч". По Времівці знову стріляли ворожі танки.

У Бердянську російські військовослужбовці викрали жінку 1967 року народження. На блокпосту у Василівці забрали 21-річну дівчину з Пологівського району, яка намагалася евакуюватись у Запоріжжі. Її невідомо куди повели. У Василівському районі – у селі Орлянське – росіяни викрали ще 38-річного чоловіка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах