Голова ОТГ звернувся до людей після нічних "прильотів" у Балабине, що біля Запоріжжя

Голова ОТГ звернувся до людей після нічних "прильотів" у Балабине, що біля Запоріжжя - фото: скріншот із відеозвернення

Голова ОТГ звернувся до людей після нічних "прильотів" у Балабине, що біля Запоріжжя - фото: скріншот із відеозвернення

Події
24 червня 2022 14:32

Вночі в Запорізькій області було обстріляно кілька населених пунктів – Балабине, Кушугум та Малокатеринівку, що одразу за Запоріжжям. Глава ОТГ розповів подробиці події.

Як повідомив Володимир Сосуновський, внаслідок "прильотів" постраждало багато будинків. Точні дані будуть надвечір, але вже нарахували до 20-ти будинків тільки в Балабиному – там вибиті вікна, у когось вилетіли двері, пошкоджені дахи.

Нині у населених пунктах працюють фахівці. Один будинок зруйновано повністю – там постраждало близько 70%. Тобто його треба зводити наново.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До Малокатеринівки теж були "прильоти" і там також є руйнування.

Відомо, що постраждали внаслідок обстрілу двоє людей. Один отримав легкі уламкові поранення, а другому зробили операцію.

- Найголовніше – я хотів би звернутися до мешканців. Не зволікайте з безпекою. Тільки вночі прилетів снаряд, розлетівся, а сусіди повибігали і давай дивитись, як там газові мережі попробивало. А пішли ж повтори, – сказав голова Комишуваської ОТГ Володимир Сосуновський.

Він попросив людей одразу після оголошення тривоги або коли вони почують звуки обстрілів – ховатися в укриття. Щодо евакуації, за словами Сосуновського, питання ще не вирішене.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах