Через обстріл у Запорізькій області двом дітям відірвало ноги: окупанти їх кудись забрали

Через обстріл на Запоріжжі двом дітям відірвало ноги: окупанти їх кудись відвезли

Через обстріл на Запоріжжі двом дітям відірвало ноги: окупанти їх кудись відвезли - фото freepik.com

Події
11 березня 2022 13:04

У місті Пологи Запорізької області обстріляли житлові будинки. Серед мирного населення дуже багато постраждалих. У тому числі діти.

Як розповів речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник ЗСУ Іван Ареф'єв, у четвер з облоги вийшли військовослужбовці територіальної оборони, які повідомили жахливу історію у Пологах. За їхніми словами, серед постраждалих внаслідок обстрілу – 8-річна дівчинка – донька одного із фермерів. Малій відірвало ногу.

Коли окупанти приїхали, щоб надати медичну допомогу своїм трьом пораненим солдатам, то побачили поранену дитину. Вони сказали, що забирають дівчинку із собою. І коли вже збиралися їхати, то побачили ще й хлопчика, у якого теж було відірвано ногу.

За словами військовослужбовців нашої тероборони, окупанти забрали та вивезли дітей у невідомому напрямку.

Також в окупованих містах окупанти руйнують будинки місцевих жителів, забирають мобільні телефони та влаштовують різний характер перевірки, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права.

Тим часом відомо, що зв'язку в Пологах майже немає. Місцеві жителі залазять на дахи будинків, щоб зловити мережу, але нічого не виходить. А сьогодні мав бути зелений коридор із Полог у Запоріжжі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах