Арестович пояснив, як українські військові зірвали наступ на Запоріжжя

Арештович пояснив, як українські військові зірвали наступ на Запоріжжі - фото: facebook.com/alexey.arestovich

Арештович пояснив, як українські військові зірвали наступ на Запоріжжі - фото: facebook.com/alexey.arestovich

Події
12 червня 2022 10:19

Українські військові зірвали черговий план наступу на Запоріжжя. Вони завдали серйозного удару супротивникові і той передумав.

Як повідомив радник голови ВП Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live", ЗСУ зірвали плани ворога і на Запорізькому напрямку нарешті пішов рух. Окупанти збирали техніку на березі Новокаховського водосховища у районі Василівки. Вони повинні були йти в район Запоріжжя, але пішли у бік Оріхова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- А попрямували вони з однієї простої причини – ми зробили те, що так вдало робили протягом усієї війни. Ми чекаємо їхньої готовності до наступу і завдаємо удару у відповідь, – сказав Арестович.

За його словами, це вже не вперше. Перший раз цей трюк робили у Макарові та під Києвом, коли окупанти готувалися до повномасштабного штурму столиці. Тоді о 4-5 ранку супротивник мав наступати, але напередодні ввечері – о 23-24 годині – українські військові завдали удару та "вклинилися". Тоді окупантам було вже не до наступу, адже це на них наступали українські війська – ворогам треба було боронитися.

- Контрнаступом це не назвеш. Контрнаступальні дії тактичного рівня. І відповідно росіяни замість того, щоб пертися на північ, були змушені докручуватися праворуч, перекидати війська туди, протидіяти, організовувати зустрічні бої, – сказав Арестович.

Таким чином, українські військові і зірвали наступ на Запоріжжя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах