Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз

Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз. - фото

Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз. - фото

Події
Сьогодні 11:10

В сучасній багатопрофільній приватній клініці Запоріжжя UniClinic створено повний цикл мамологічної підтримки здоров’я наших жінок: надточні діагностичні дослідження, консервативне і хірургічне лікування та пластична хірургія.

Всесвітня організація охорони здоров'я фіксує понад 2 мільйони вперше виявленої онкології грудей щороку. 

Зважаючи на цей факт, спеціалісти Клініки зосередили свої зусилля на ранній діагностиці можливих злоякісних патологій молочних залоз. 

Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 1Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 1

З цією метою рекомендоване Обов’язкове обстеження жінок - в усі жіночі пакетні послуги та чек-апи UniClinic включено обстеження грудей - УЗД для молодих жінок і обов’язкова мамографія для жінок у віці 40+. 

UniClinic долучилася до проведення всесвітнього місяця боротьби з раком грудей, запропонувавши пацієнткам спеціальну акцію пакетного обстеження стану грудей Uni-Жінка, яка включає мамографію, консультацію мамолога, нарахування додаткових бонусів і діє до кінця осені 2024 року.

Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 2 1Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 2

Сучасна мамологія має в своєму розпорядженні широкий спектр діагностичних методів, які допомагають лікарям призначати найбільш дієве лікування.

Діагностичне обладнання

UniClinic обладнано найсучаснішими діагностичними апаратами 2022-2023 рр. від провідних світових виробників у сфері медицини Siemens та Samsung.

  • Мамографія - пацієнтки можуть записатися без черг в Запоріжжі. Здійснюється на апараті останнього покоління, що надає результати максимальної точності при зниженій дозі опромінення.
  • УЗД грудей проводиться на новітніх апаратах експертного класу з сенсорним керуванням, оснащених інноваційними датчиками, режимами та опціями, які забезпечують чіткі зображення високої якості.
  • МРТ молочних залоз здійснюється на ультрасучасній сканер-системі, застосовується в сумнівних випадках, коли потрібні додаткові дані для встановлення діагнозу.
  • Новітня технологія - ICG-візуалізація - дозволяє надточно проводити біопсію сигнальних лімфовузлів у разі злоякісного захворювання молочних залоз. Ця унікальна органозберігаюча процедура попереджає проведення інвалідизуючих операцій, зберігає якість життя пацієнткам.

Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 3 2Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 3

Хірургія молочних залоз

Хірургічний стаціонар UniClinic, обладнаний за останніми вимогами світової медицини, забезпечує всі умови для безпечного і ефективного оперативного лікування будь-якого рівня складності. 

Хірурги-мамологи UniClinic

В UniClinic працюють унікальні спеціалісти Breast surgeon, які займаються всіма аспектами хірургії молочних залоз - від онкопластичних операцій до естетичних корекцій форми грудей: Стан Наталія Вікторівна, Сиволап Дмитро Віталійович,  Лифенко Василь Васильович.

Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 4 3Центр сучасної онкомамології в Запоріжжі - профілактика та лікування раку молочних залоз фото 4

Стаціонар

Швидкому відновленню пацієнток сприяють умови комфортного Стаціонару Клініки. Тут можна пройти весь подальший цикл лікування, включаючи хіміотерапію. 

Як записатися до UniClinic?

9-103 - гаряча лінія (безкоштовно з мобільних)
+38 098 900 91 03

+38 095 900 91 03

або на сайті: uniclinic.ua

UniClinic працює щоденно з 8:00-20:00

Адреса UniClinic:
вул. Покровська, 8
Олександрівський район
м.Запоріжжя

Довідка:
UniClinic (власник ТОВ «КРАМ ІНВЕСТ»), здійснює надання медичних послуг згідно з Наказом МОЗ України №191 від 01.02.2022 року: Реєстраційне досьє №184/22/М від 18.01.2022 року.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах