В Запоріжжі та області масові замінування підприємств та установ

В Запоріжжі та області надійшло понад 30 повідомлень про замінування підприємств та установ.

В Запоріжжі та області надійшло понад 30 повідомлень про замінування підприємств та установ. Фото: grand.ua

Події
Сьогодні 15:08

Сьогодні, 14 жовтня, у Запоріжжі та області масово надходить повідомлення про замінування різних установ.

Як повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області, наразі понад 30 повідомлень про замінування різних підприємств та установ по місту та області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В мережі з’явилася інформація про мінування жіночого гуртожитку у Шевченківському районі та однієї з райадміністрації міста.

На місця виїхали слідчо-оперативні групи, співробітники вибухотехнологічної служби та кінологи із собаками. На зазначених місцях розпочато перевірку. Усіх співробітників закладів та відвідувачів евакуюють.

Правоохоронці зазначають, що за так званий "телефонний тероризм" порушникам загрожує до 6 років в'язниці, а за такі повторні дії – до восьми років. 

Зазначимо, що масові "замінування" відбуваються сьогодні по всій країні. Надійшли повідомлення про нібито вибухівку у державних, міських установ, навчальних закладах. Подібні повідомлення вже зафіксували в Києві, Житомирі, Львові, Вінниці та Ужгороді. У столиці повідомили про мінування будівлі Міністерства культури та стратегічних комунікацій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах