"Завезли професійніші кадри": ЗС РФ готуються до штурмів у Запорізькій області

"Завезли професійніші кадри": ЗС РФ готуються до штурмів у Запорізькій області.

"Завезли професійніші кадри": ЗС РФ готуються до штурмів у Запорізькій області. Фото: pixabay.com

Події
26 вересня 15:10

Сили оборони відстежують всі пересування окупаційних війн, який намагається зібрати сили для штурмів, і завдають по ньому ударів.

Російські окупанти на Запорізькому напрямку заходилися проводити заміну підрозділів, що може свідчити про ймовірну підготовку до штурмів. Про це в етері телеканалу "Київ24" повідомив командир батальйону 31-ї окремої механізованої бригади ЗСУ "Ріддік".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, останні декілька тижнів в Запорізькій області відбувається заміна підрозділів, які перебувають на передовій.

"Ріддік" заявив, що противник збільшив своє пересування, постійно здійснює переміщення від позицій до позицій, здійснює всі заходи, щоб наростити свої сили на передовій.

Він наголосив, що Сили оборони відстежують всі пересування ворога, який намагається зібрати сили для штурмів, і завдають по ньому ударів.

- Якщо виявляємо такий особовий склад, то це перша ознака, що вони планують здійснити якісь штурмові дії по наших позиціях, - розповів військовий.

Командир батальйону додав, що насамперед, це жива сила, у якої значно підвищився їхній професійний рівень. Вони в будь-який момент готуються до штурмових дій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах