Що зараз з 21-річним хлопцем із Запоріжжя, який в бою втратив ногу та пережив клінічну смерть

Що зараз з 21-річним хлопцем із Запоріжжя, який в бою втратив ногу та пережив клінічну смерть - фото надала мама Юрія

Що зараз з 21-річним хлопцем із Запоріжжя, який в бою втратив ногу та пережив клінічну смерть - фото надала мама Юрія

Події
16 серпня 11:33

Раніше ми писали про 21-річного Юрія Сапіро із Запоріжжя, який отримав тяжкі поранення у бою з окупантами. Тоді на Куп'янському напрямку захисник втратив ногу та пережив клінічну смерть. Після довгого лікування та реабілітації хлопець повернувся у Запоріжжя. Однак зараз йому знову потрібно робити операцію. Vgorode з'ясував, у якому стані зараз Юрій Сапіро.

Після лікування та реабілітації у Львові Юрій повернувся в Запоріжжя, до сім'ї, яка живе на Бабурці. Vgorode знайшов волонтерів, які змогли надати хлопцю крісло колісне, аби поранений військовий міг пересуватися. Однак крісло вже зламалося через погані дороги.

Юрій вже вдома - фото надала його мамаЮрій вже вдома - фото надала його мама

Також волонтери допомогли встановити у будинку, де живе Юрій, пандус.

Як розповіла Vgorode мама Юрія Наталія, син дуже хоче ходити, але протез зробити хлопцю не можуть, поки той не пройде лікування. На нозі неправильно зрослися кістки. Треба робити заново операцію, витягати уламки. За словами Наталії, у Запоріжжі за це братися не хочуть, кажуть їхати в столицю. На проїзд, лікування і реабілітацію треба приблизно 70 000 гривень. 

Білі цятки – це уламки - фото надала мама ЮріяБілі цятки – це уламки - фото надала мама Юрія
Білі цятки – це уламки - фото надала мама ЮріяБілі цятки – це уламки - фото надала мама Юрія

З армії хлопця звільнили, але пенсію ще не оформили, бо шукають документи.

- Щоб оформити пенсію, треба статус УБД, атестат, там ще купа документів... Це все через військкомат. Це так довго... а час іде, треба реабілітація... – сказала нам Наталія.

Жінка зараз не може повноцінно працювати, бо їй нещодавно зробили операцію. Окрім Юрія, у Наталії є ще двоє молодших дітей. Вона виховує їх сама, тому грошей на все зараз не вистачає. 

Наталія просить запоріжців фінансової допомоги на лікування та реабілітацію сина Юрія. Вона надала нам його номер банківської карти для переказів: 5168745679277845.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах