Для оборони Курської області окупанти вивели частину своїх військ із Запорізької області

Для оборони Курської області окупанти вивели частину своїх військ із Запорізької області.

Для оборони Курської області окупанти вивели частину своїх військ із Запорізької області. Фото: pixabay.com

Події
14 серпня 13:51

Російські загарбники передислоковують деякі свої підрозділи із Запорізької області на Курщину, але їхня кількість порівняно невелика.

Підтверджується перекидання деяких російських військових частин із Придніпровського напрямку і загалом із Запорізької області на північ. Про це заявив речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в етері телеканалу "Еспресо".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Однак потрібно розуміти, що росіяни накопичили велику кількість особового складу, зокрема і в Запорізькій області, і та кількість підрозділів, які вони передислоковують, порівняно невелика, щоб говорити про якесь ослаблення чи зняття заслону для продовження наступу на південному напрямку, - сказав Дмитро Лиховій.

Видання The Wall Street Journal з посиланням на джерела серед чиновників США також повідомляє, що РФ виводить частину своїх збройних сил з України у відповідь на наступ українських військ на російську територію. Це є першою ознакою того, що операція Києва на Курщині змушує Москву перегрупувати свої сили.

За даними президента України Володимира Зеленського, зараз під контролем України перебувають 74 населені пункти в Курській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах