У Запоріжжі водій автомобіля декілька разів вистрелив у пішохода

У Запоріжжі водій автомобіля декілька разів вистрелив у пішохода.

У Запоріжжі водій автомобіля декілька разів вистрелив у пішохода. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
02 серпня 10:34

У Запоріжжі в Хортицьому районі сталася стрілянина. Водій декілька разів поцілив у пішохода з травматичного пістолета.

Як повідомили у ГУ Нацполіції в Запорізької області, 30 липня біля 12:20 стався конфлікт між водієм іномарки та пішоходом на проїжджій частині у Хортицькому районі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пішохід, обурений поведінкою водія, виплеснув каву на його транспортний засіб. Коли керманич вийшов з авто, щоб з’ясувати причину такої поведінки, опонент вдарив його в обличчя. Натомість водій декілька разів поцілив у нього із травматичного пістолета.

Постраждалий громадянин із проникаючим пораненням черевної порожнини та стегна звернувся за медичною допомогою. Так про подію дізналися поліцейські.

Оперативники опитали свідків події, перевірили записи камер відеоспостереження та з’ясували особу фігуранта. Ним виявився раніше не судимий 66-річний запоріжанин. Поліцейські знайшли його та вилучили знаряддя злочину.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкодженнях. Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

У Запоріжжі водій автомобіля декілька разів вистрелив у пішохода.У Запоріжжі водій автомобіля декілька разів вистрелив у пішохода. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах