Житель Запоріжжя забув, де припаркував авто і заявив у поліцію про викрадення

Забив на сполох: запорожець забув, де припаркував авто і заявив у поліцію про викрадення.

Забив на сполох: запорожець забув, де припаркував авто і заявив у поліцію про викрадення. Фото: pixabay.com

Події
15 липня 14:50

Житель Запоріжжя повідомив у поліцію про те, що його автомобіль викрали. Насправді, він просто забув, де припаркував свою машину.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, нещодавно патрульні отримали виклик про незаконне заволодіння транспортним засобом у Вознесенівському районі. Заявник повідомив, що припаркував свій автомобіль Hyundai Sonata й через годину виявив, що авто зникло.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інформацію для відпрацювання передали усім екіпажам. Відтак, направившись до заявника, неподалік місця події, патрульні виявили транспортний засіб громадянина. Виявилось, чоловік просто забув де припаркував автомобіль й, не розібравшись у ситуації, поспішно викликав поліцію.

Тож на заявника інспектори винесли постанову за свідомо неправдивий виклик поліції на чоловіка склали адмінпротокол. За свою неуважність чоловікові доведеться сплатити штраф від 850 до 3400 гривень.

Забив на сполох: запорожець забув, де припаркував авто і заявив у поліцію про викрадення.Забив на сполох: запорожець забув, де припаркував авто і заявив у поліцію про викрадення. Фото: t.me/patrolpolicezp

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах