Під Запоріжжям невідомий на авто на смерть збив військового та втік

Під Запоріжжям на смерть збили військового.

Під Запоріжжям на смерть збили військового. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
13 липня 09:24

Вчора ввечері, 12 липня, в селищі Комишуваха Запорізького району автомобіль збив українського військового, який йшов узбіччям дороги. Після цього водій авто зник з місця події, а захисник загинув на місці.

Як повідомили у ГУ Нацполіції, близько 21:35 на вулиці Богдана Хмельницького у Комишувасі невідомий водій автомобіля Toyota Hiluх збив військовослужбовця, коли той йшов узбіччям дороги в попутному напрямку руху. Водій, не зупиняючись, покинув місце події.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Від отриманих травм український військовий помер на місці. Наразі правоохоронці розшукують водія, який на смерть збив військового й втік.

Під Запоріжжям невідомий на авто збив військового, який загинув та втік.Під Запоріжжям невідомий на авто збив військового, який загинув та втік. Фото: zp.npu.gov.ua

За їх даними в автівці, яка скоїла наїзд, відсутній передній бампер та пошкоджене ліве бокове дзеркало. В поліції просять свідків надати будь-яку інформацію про місцезнаходження автомобіля "Тойота Хілукс" темного кольору з пошкодженнями, повідомити за номером: +38061-434-19-16 або на спецлінію "102".

Під Запоріжжям невідомий на авто збив військового, який загинув та втік.Під Запоріжжям невідомий на авто збив військового, який загинув та втік. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах