Під час ворожої масованої атаки у Києві загинув мешканець Запорізької області

Під час ворожої масованої атаки у Києві загинув мешканець Запорізької області.

Під час ворожої масованої атаки у Києві загинув мешканець Запорізької області. Фото: t.me/lokatormedia

Події
09 липня 14:32

Вчора, 8 липня, у Києві під час масованого російського ракетного обстрілу загинули люди. Стало відомо, що один із загиблих мешканець Запорізької області - бердянець Олег Уфімцев. Чоловік потрапив в один з епіцентрів ракетних ударів ворога

Відомо, що чоловік працював в органах МВС, в Бердянську працював на посаді начальника Бердянського відділу Державної служби охорони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповідає видання "Бердянськ 24" з посиланням на власні джерела, чоловік знаходився в столиці та потрапив в один з епіцентрів ракетних ударів ворога. На жаль, лікарі не могли врятувати Олега.

У Олега залишилась дружина та неповнолітня дитина. Бажаючі підтримати родину, можуть це зробити на карту 5375 4112 2032 4557 – Уфімцева Світлана.

Vgorode висловлює співчуття родині та всім близьким загиблого.

Нагадаємо, у понеділок, 8 липня, російські терористичні війська зранку здійснили масований ракетний обстріл міст України. Так, ракети РФ у Києві розбомбили один із корпусів дитячої лікарні "Охматдит" з важкохворими дітьми, житлові будинки, офісні будівлі, метро. Також є прильоти у Дніпрі, Кривому Розі, Слов'янську та Краматорську. Всього за вчорашній день в країні загинули щонайменше 37 людей і більше 170 зазнали поранень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах