В одному з районів Запоріжжя неприємний запах в повітрі, в мерії розводять руками

В одному з районів Запоріжжя неприємний запах в повітрі, в мерії розводять руками.

В одному з районів Запоріжжя неприємний запах в повітрі, в мерії розводять руками. Фото: pixabay.com

Події
06 липня 12:49

Мешканці Комунарського району Запоріжжя вже кілька днів скаржаться на неприємний запах в повітрі, який відчувається у вечірні або нічні години.

Виконуюча обов'язки мера Запоріжжя Регіна Харченко повідомила, що декілька разів групи мобільного моніторингу обстежували Комунарський район, але джерел забруднення на його території знайдено не було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За її словами, Управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради подало запит на дані щодо напрямку та швидкості вітру за датами та часом звернень містян до 15-80. Було встановлено, що вітер був з південно-західного та південного напрямку. Орієнтовно з плавневої частини, де через сильну спеку регулярно відбуваються пожежі.. 

В мерії додають, що скаржились на екологію і мешканці селищ за межами Запоріжжя.

Управління з питань екологічної безпеки звернулося до Державної екологічної інспекції Південного округу з проханням вжити відповідних заходів щодо виявлення джерел забруднення повітря та його припинення.

Зазначимо, що якщо ви відчуваєте сморід у місті та можете повідомити важливу інформацію про це – телефонуйте за номером 15-80.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах