ДніпроГЕС у критичному стані, - голова Запорізької ОВА Федоров

ДніпроГЕС у критичному стані, - голова Запорізької ОВА Федоров.

ДніпроГЕС у критичному стані, - голова Запорізької ОВА Федоров. Фото: zp.vgorode.ua

Події
01 червня 17:10

Сьогодні, 1 червня, Росія вчергове завдала масованого ракетного удару по Запоріжжю. Стало відомо, що ДніпроГЕС у критичному стані.

Як розповів в етері національного телемарафону новин очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, фахівці вже розпочали роботи з відновлення руху транспорту через ДніпроГЕС у Запоріжжі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Зараз у критичному стані ДніпроГЕС. Не йдеться вже навіть про вироблення електроенергії, станом на зараз перекрито повністю рух із лівого берега на правий, тож наші жителі обмежені в трафіку. Як об'їзд використовуються два мости, на яких налагоджена логістика в обидва боки, - розповів Федоров.

Стосовно відновлення трафіку на ДніпроГЕС, зазначив він, то зробити це за лічені години, як планувалося раніше, не вдалося.

Федоров наголосив, що для поновлення руху греблею ДніпроГЕС потрібно додатково консультуватися із фахівцями, інженерами та проєктувальниками.

Нагадаємо, що близько 3-ї години ворог атакував Запоріжжя, під ударом опинився об'єкт енергетичної інфраструктури міста. Через пів години ворог повторно атакував обласний центр. Окрім ГЕС пошкоджено 74 житлових багатоквартирних будинки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах