Скільки коштує черешня в Запоріжжі у 2024 році

Скільки коштує черешня в Запоріжжі у 2024 році - фото: Vgorode

Скільки коштує черешня в Запоріжжі у 2024 році - фото: Vgorode

Події
31 травня 14:26

У Запоріжжі вже з'явилася в продажі солодка смачна черешня. Кореспондент Vgorode поїздив по місту та дізнався ціни на ягоду в 2024 році.

З'ясувалося, що черешня коштує дешевше за полуницю. Якщо остання коштує все ще 120-130 гривень, то ціни на черешню коливаються від 60 до 100 гривень, хоча в супермаркетах є і дорожча.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, в районі Малого ринку черешню продають за 80-85 гривень. Біля ТЦ "Україна" у бабусь вдень по 100, ввечері вже по 90 гривень. На Бородинському теж можна знайти за 80-90 гривень. 

У супермаркетах черешня дорожча. У Varus вона по 119 гривень за кілограм, у "Сільпо" вона ще дорожча, але під вечір можна купити по 60 гривень за кілограм.

Скільки коштує черешня в Запоріжжі у 2024 році - фото: VgorodeСкільки коштує черешня в Запоріжжі у 2024 році - фото: Vgorode

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах