У Запоріжжі ходять чутки про закриття Епіцентру: стало відомо, чи правда це

У Запоріжжі ходять чутки про закриття Епіцентру: стало відомо, чи правда це.

У Запоріжжі ходять чутки про закриття Епіцентру: стало відомо, чи правда це. Фото: facebook.com/epicentrkua

Події
29 травня 12:43

Сьогодні читачі повідомили Vgorode, що в Запоріжжі з Епіцентру фурами вивозять товар. Люди почали переживати, що гіпермаркет зачиняється після трагедії в Харкові, де через ворожу ракетну атаку загинули 19 людей. Ми вирішили дізнатися, чи правда це.

Як Vgorode розповіли у гіпермаркеті "Епіцентр", торговельний центр "Епіцентр К" працює у звичайному режимі, і додали, що ніяке закриття не планується.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше повідомлялось, що у Запоріжжі закривається гіпермаркет "Ашан", який переходить в онлайн-формат роботи в Запоріжжі. Тоді стало відомо, що з квітня Auchan закриває магазин у зв’язку із закінченням договору оренди. Це не було пов’язано з безпековою ситуацію, а є виключно зваженим рішенням компанії.

Нагадаємо, 25 травня військові РФ завдали ударів двома керованими авіабомбами УМПБ Д-30 по будівельному гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові. Загинули 19 людей, 49 отримали поранення. Пошукові роботи на місці згарища продовжуються.

"Епіцентр" виплатить всім сімʼям загиблих внаслідок ворожого удару 25 травня по гіпермаркету у Харкові по 1 мійльону гривень, повідомила керівник Департаменту зі звʼязків з громадськістю Юлія Чудновець.

Окрім цього, компанія бере на себе всі витрати на поховання загиблих, а сімʼям де залишились неповнолітні діти "Епіцентр" буде виплачувати грошове забезпечення у сумі 10 тисяч гривень на кожну дитину в місяць до досягнення 18 років. Також, компанія бере на себе всі витрати на лікування та реабілітацію постраждалих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах