У Запоріжжі працівникам Протипухлинного центру видали повістки

У Запоріжжі працівникам Протипухлинного центру видали повістки.

У Запоріжжі працівникам Протипухлинного центру видали повістки. Фото: google.com/maps, Fedor Maltsev

Події
23 травня 16:09

Скандал з приєднанням Протипухлинного центру до Обласної лікарні в Запоріжжі набирає оборотів. Лікарям та юристу, які підписали позов до суду з проханням відмінити об'єднання, видали повістки.

Повістку спочатку вручили директору з економічних питань

Як розповів Vgorode заступник директора з економічних питань Центру Юрій Володимирович Баршак, почалося все з нього. Напочатку минулого тижня (ще до початку дії нового закону про мобілізацію) його під домом чекали три працівники ТЦК. Один вручав йому повістку, другий спостерігав, а третій знімав все на відео. Юрій не сперечався, розписався та взяв повістку, але спитав, чому з'явитися треба саме в Комунарівський ТЦК та СП, адже він прописаний у Томаківському районі Дніпропетровської області, тож дані має оновлювати там. За словами Юрія, працівники ТЦК на запитання не відповіли, сказали, що чекають його саме в ТЦК Комунарівського району.

Повістка Юрію.Повістка Юрію. Фото: Юрій Баршак

Юрій розповів нам, що має серйозне захворювання і зараз знаходиться на лікарняному. Він закінчується сьогодні, тому в ТЦК чоловік планував піти завтра – 24 травня.

Однак Юрію вже зателефонували із Томаківського ТЦК і повідомили, що він оголошений в розшук Комунарівським ТЦК.

Далі розпорядження з'явитися в ТЦК прийшло всім, хто подав судову заяву

Позовну заяву до суду з приводу відміни об'єднання Протипухлинного центру та Обласної лікарні від Центру підписали: 7 лікарів-чоловіків, 3 жінки та юрист. І от на днях за місцем роботи прийшло розпорядження до 27 травня з'явитися в ТЦК та СП Комунарівського району саме тим 7 лікарям та юристу.

- Хоча більшість з них до Комунарівського РТЦК навіть не відносяться. А ще серед них є оборонці в запасі, – сказав нам Юрій Баршак.

Прізвища з позовної заяви та у розпорядженні співпадаютьПрізвища з позовної заяви та у розпорядженні співпадають

Сьогодні повістка прийшла і директору Протипухлинного центру

Вранці 23 травня повістка на роботу прийшла і директору Протипухлинного центру. З'явитися в ТЦК вимагали сьогодні ж до 12:00.

Директор прийшов у Центральний ТЦК, але через велику чергу в призначений час фізично потрапити він туди не зміг.


Нагадуємо, про скандал з приєднанням Протипухлинного центру до Обласної лікарні ми детально писали тут. Після цього ситуацію нам прокоментували в ОВА.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах