У Запоріжжі на сесії депутати реорганізували 4 лікарні і пологовий будинок

У Запоріжжі на сесії депутати реорганізували 4 лікарні і пологовий будинок.

У Запоріжжі на сесії депутати реорганізували 4 лікарні і пологовий будинок. Фото: uk.wikipedia.org

Події
22 травня 17:44

У Запоріжжі депутати міськради погодили реорганізувати ряд міським лікарень, шляхом їх "злиття".

Так, у Комунарському районі міста міську лікарню №1 на вулиці Чумаченка приєднали до лікарні №7 на Привокзальній. Про це стало відомо під час позачергової сесії міськради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одночасно з цим з’єднали міську лікарню №3 на проспекті Металургів з лікарнею №4 в Заводському районі міста.

Скандальний "Пологовий будинок №3" в Шевченківському районі міста хочуть об’єднати з міською лікарнею екстреної та швидкої медичної допомоги.

А ось КНП "Міська лікарня No10", яку довгий час хотіли об’єднати з 6 міською лікарнею, цього разу вже хочуть приєднати також до лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги. Лікарню №6, в сою чергу, також приєднали до лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги

Цю ініціативу в міськраді пояснюють необхідністю оптимізації для економії бюджетних коштів, а також формуванням так званої "спроможної мережі" в рамках госпітальних округів.

В проєкті рішення зазнчається, що мета прийняття рішення - оптимізація управління суб’єктами господарювання комунальної форми власності, підвищення рівня медичного обслуговування населення, розширення можливостей щодо його доступності та якості, ефективного використання матеріально-технічного та кадрового потенціалу, підвищення економічної ефективності використання активів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах