Живуть без їжі та вигулу: 13 собак із Степногірська потребують допомоги

Живуть без їжі та вигулу: 13 собак із Степногірська потребують допомоги.

Живуть без їжі та вигулу: 13 собак із Степногірська потребують допомоги. Ілюстративне фото: volynpost.com

Події
22 травня 11:43

У Степногірську, що за 15 кілометрів від лінії фронту, просять допогти 13 собакам, які самі живуть у однокімнатній квартирі. 

Як повідомляється, у Степногірську мешканка тримає у однокімнатній квартирі аж 13 собак, а сама, із-за частих обстрілів, мешкає у Запоріжжі. До тварин жінка приїздить 1-2 рази на тиждень, аби нагодувати їх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами місцевих мешканців, собаки не вигулюються і їх погано харчують. Тому просять допомоги із пошуком житла у Запоріжжі, бо жінка віддавати собак не хоче, але собаки по 4-5 днів виють замкнені у зачиненій квартирі.

До ситуації планують залучити поліцію, але від власниці тварин потрібно забрати кудись 13 собак. Сусіди додають, що тварин може бути і менше, бо бачили власницю, яка на світанку закопувала мертву собаку.

Усі тварини потребують послуг ветеринара, вакцинації та стерилізації. 

- Влада пропонувала жінці виїхати в село поблизу Запоріжжя, але та ставить неадекватні умови щоб надане житло оформлювали на неї, в інакшому разі "всі аферисти", хотіли вже зламати двері і випустити собак, грозиться сусідам " всіх спалю", - розповідають місцеві.

Небайдужі у розпачі, із власницею тварин ніхто не хоче зв'язуватись, а тим часом страждають тварини, і їх зовсім немає куди везти. У влади просили якесь приміщення з територією для вольєрів, але люди отримали відмову у дпопомозі. Усих, хто може хоч чимось домогти просять звертатися за номерами: 0661466519- Ірина, 0685324141 - Катерина.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах