У ЗСУ спростували заяви про втрату позицій у Роботиному

У ЗСУ спростували заяви про втрату позицій у Роботиному.

У ЗСУ спростували заяви про втрату позицій у Роботиному. Фото: t.me/brygada47

Події
20 травня 12:28

Росія "взяла" Роботине тричі за останній тиждень, але ворога там немає. Начальник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня заявив, що село прострілюється фактично наскрізь, з обох боків.

За словами речника командування ОСУВ "Одеса" Дмитра Плетенчука, українські військові продовжують тримати позиції в Роботиному у Запорізькій області. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Безуспішно вони його штурмували, в принципі, під час всього цього тижня, коли вони посилили тиск. Проте, минулої доби на Роботине взагалі штурмів не було. Старомайорське - було три, Кринки - було шість, - зазначив Плетенчук.

За його словами, російська пропаганда протягом тижня вже принаймні кілька разів заявляла про нібито захоплення Роботиного.

Росіяни вже протягом кількох останніх тижнів стверджують про нібито взяття Роботиного, повідомляє Плетенчук. За останній тиждень вони "окуповували" його вже тричі, але це неправда, хоча ситуація там складна - від села майже нічого не залишилося, наголосив спікер.

Однак, як підкреслив Плетенчук, це відверті фейки і втрати позицій українськими військовими в Роботиному не відбулось.

Речник ОСУВ "Одеса" зазначив, що в населеному пунктів зберігається дуже складна ситуація, а саме село майже практичне зруйноване російськими окупантами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах