Росія запускає ІПСО про здачу Запоріжжя, - Федоров

Росія запускає ІПСО про здачу Запоріжжя, - Федоров.

Росія запускає ІПСО про здачу Запоріжжя, - Федоров. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
27 квiтня 11:41

Росія запускає інформаційно-психологічні операції (ІПСО) про просування російських військ на Запорізькому напрямку та здачу Запоріжжя, щоб посіяти паніку серед населення.

Як розповів в етері телемарафону очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, пік цього ІПСО був на початку та в середині березня, коли ворог здійснив масовану атаку, як на Запоріжжя, так і на всю Україну, до того ж повторив її через декілька днів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- І дійсно, через свої канали комунікації ворог масовано запускає ІПСО і про те, що буде постійний блекаут і про те, що неможливо буде знаходитись і про те, що він буде просуватись по Запорізькій лінії фронту, як і по всім іншим. Це така мета ворога – посіяти паніку для того, щоб в нас внутрішні проблеми стали більшими за зовнішні і для того, щоб населення було просто в паніці, - сказав Федоров.

Очільник області наголосив, що ці чутки не мають під собою ніяких підстав, а найкращий спосіб протидії ІПСО – допомога військовим.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах