Очільник ЗОВА Федоров повідомив, чому мешканці Запоріжжя не йдуть в укриття

Очільник ЗОВА Федоров повідомив, чому мешканці Запоріжжя не йдуть в укриття.

Очільник ЗОВА Федоров повідомив, чому мешканці Запоріжжя не йдуть в укриття. Фото: zp.gov.ua

Події
10 квiтня 17:32

У Запоріжжі щоденно лунають повітряні тривоги та вибухи, проте не всі мешканці ховаються в уриттях. Очільник Запорізької ОВА розповів, чому місцеві не поспішають сховатися.

За словами очільника ЗОВА Івана Федорова під час етеру національного телемарафону новин, у Запоріжжі повітряна тривога звучить в середньому 5 годин на добу. З початку повномасштабного вторгнення вона сукупно тривала 150 діб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров наголосив, що така кількість повітряних тривог частково пояснює, чому запоріжці не поспішають в укриття. Але задача влади – забезпечити мешканців цією можливістю.

Очільник регіону наголошує, що наразі в пріоритеті – укриття в школах. Наступний крок – належна робота всієї мережі укриттів та сховищ.

Варто зазначити, що укриття у Запоріжжі - це болюча тема, адже близько половини з них знаходяться у непридатному стані або ж не відкриваються під час повітряної тривоги.

Проте, що у Запоріжжі на 11 рік війни та третій рік ракетних атак катастрофічно не вистачає укриттів, Федоров нічого не сказав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах