Роботине утримують бійці Сил оборони України, - офіційна заява

У ЗСУ спростували заяви, що окупанти нібито зайшли в село Роботине.

У ЗСУ спростували заяви, що окупанти нібито зайшли в село Роботине. Фото: zsu.gov.ua

Події
10 квiтня 11:25

В інтернеті відучора почало розповсюджуватися відео із заявою депутата Запорізької облради про те, що ніби в результаті штурмових дій росіяни зайшли в село Роботине і фактично закріпилися там. Проте ця інформація не відповідає дійсності.

Як повідомили в Силах оборони півдня України, вчора в ефірі одного з каналів інформація про нібито втрату Роботиного, була озвучена, а згодом підхоплена ЗМІ без перевірки її достовірності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У зоні відповідальності 65 ОМБр, яка обороняє населений пункт Работине, дійсно відбуваються регулярні сутички із ДРГ противника, які заходять у село і намагаються там закріпитися. Але успіху окупанти не мають, - запевнили військові. 

Атаки противника наші підрозділи відбивають артилерією ще на підступах до Роботиного, а розрізнені групи окупантів бійці 65 бригади і суміжних підрозділів знищують ударними дронами й мінометними розрахунками.

- Просимо всіх громадян, зокрема і представників медіа, не створювати зайвого хайпу і не спиратися на псевдо-експертні думки тих, хто не має прямого стосунку до реальної бойової роботи і не володіє оперативною обстановкою! У гонитві за штучною сенсацією такі заяви некомпетентних осіб можуть суттєво нашкодити бойовій операції, а за цим - життя людей. Довіряйте лише офіційним достовірним джерелам і повідомленням уповноважених осіб Сил оборони України, - резюмували в 65 ОМБр.

Військові заявили, що сьогодні цей населений пункт утримують бійці Сил оборони України. Отже ворог його не контролює.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах